Pricing Plans

Our plans are simple, straightforward and designed to scale as the needs of your business change over time.

Free

$0

Our free plan allows you unlimited access to the service with a number of restrictions on customizations

Access Now

Regular

$79

The regular license allows you to customize, store and even host your website using your platform

Value Purchase Now

Extended

$650

Extended plans offer full unlimited customization potential and the ability to host multi-site platforms

Purchase Now

What do customers think of Stack?

We’ve used their WP themes before and have always been hugely satisfied – Stack is no exception

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini es un cocinero argentino orientado a la cocina natural y orgánica, y a la pastelería.
Comenzó a los 18 años, se formó en hoteles y restaurantes de renombre y, a los 24, abrió el primer deli natural y orgánico, que conservó durante 6 años, posicionándose como pionero y referente de esta cocina.
Siguieron 4 series propias y varias participaciones en la tv en la señal elgourmet, apariciones en medios gráficos nacionales e internacionales y ferias gastronómicas de toda Latinoamérica.
Reciemente lanzó su primer libro, "Al Natural", de Sudamericana.
En la actualidad realiza asesoramientos gastronómicos, dicta clases de cocina y promueve el consumo de productos naturales a la vez que fomenta una alimentación consciente, sin dogmas.
Pedro Lambertini

Latest posts by Pedro Lambertini

Josephine L.
California, US

Best. customer. service. Seriously, I opened a ticket and they were so helpful and really seemed to care about my experience.

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini es un cocinero argentino orientado a la cocina natural y orgánica, y a la pastelería.
Comenzó a los 18 años, se formó en hoteles y restaurantes de renombre y, a los 24, abrió el primer deli natural y orgánico, que conservó durante 6 años, posicionándose como pionero y referente de esta cocina.
Siguieron 4 series propias y varias participaciones en la tv en la señal elgourmet, apariciones en medios gráficos nacionales e internacionales y ferias gastronómicas de toda Latinoamérica.
Reciemente lanzó su primer libro, "Al Natural", de Sudamericana.
En la actualidad realiza asesoramientos gastronómicos, dicta clases de cocina y promueve el consumo de productos naturales a la vez que fomenta una alimentación consciente, sin dogmas.
Pedro Lambertini

Latest posts by Pedro Lambertini

Gabby V.
Sydney, AU

Stack was easy to set-up and more importantly, was dead simple to customize. Buy this on sight

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini es un cocinero argentino orientado a la cocina natural y orgánica, y a la pastelería.
Comenzó a los 18 años, se formó en hoteles y restaurantes de renombre y, a los 24, abrió el primer deli natural y orgánico, que conservó durante 6 años, posicionándose como pionero y referente de esta cocina.
Siguieron 4 series propias y varias participaciones en la tv en la señal elgourmet, apariciones en medios gráficos nacionales e internacionales y ferias gastronómicas de toda Latinoamérica.
Reciemente lanzó su primer libro, "Al Natural", de Sudamericana.
En la actualidad realiza asesoramientos gastronómicos, dicta clases de cocina y promueve el consumo de productos naturales a la vez que fomenta una alimentación consciente, sin dogmas.
Pedro Lambertini

Latest posts by Pedro Lambertini

Robert S.
Brisbane, AU

This is the best overall experience I have had with any theme of any kind. TommusRhodus made me feel like a valued customer and I feel empowered.

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini

Pedro Lambertini es un cocinero argentino orientado a la cocina natural y orgánica, y a la pastelería.
Comenzó a los 18 años, se formó en hoteles y restaurantes de renombre y, a los 24, abrió el primer deli natural y orgánico, que conservó durante 6 años, posicionándose como pionero y referente de esta cocina.
Siguieron 4 series propias y varias participaciones en la tv en la señal elgourmet, apariciones en medios gráficos nacionales e internacionales y ferias gastronómicas de toda Latinoamérica.
Reciemente lanzó su primer libro, "Al Natural", de Sudamericana.
En la actualidad realiza asesoramientos gastronómicos, dicta clases de cocina y promueve el consumo de productos naturales a la vez que fomenta una alimentación consciente, sin dogmas.
Pedro Lambertini

Latest posts by Pedro Lambertini

Raresh D.
Kolkata, IN

Frequently Asked Questions

How do refunds work?

Open a refund request with us and we can work with you to resolve it ASAP.

Can I pay using AMEX?

Yes, we accept all major credit cards, including AMEX, so rack up those points!

Is there a bulk-buy discount?

We have corporate and enterprise arrangements that our pricing team can assist with on a case-by-case basis. Contact Us for info.

Is there a minimum contract term?

No! The beauty of our service is that you can cancel anytime you need to — no questions asked.

Do I need an SSL certificate?

This depends on whether your plan to process the payment on your site or not. We recommend using a third-party provider to unburden yourself.

Purchase Stack now and get lifetime free content updates

Each purchase of Stack comes with six months free support — and a lifetime of free content and bug-fix updates.

Purchase on Envato $59 USD